Ketting/tandwielkit

  • Gefabriceerd door: DC-Afam

Bedrag: €0.00


Ketting/tandwielsets voor alle types motoren tegen zeer gunstige prijzen. mail uw motormerk/type en wij geven u binnen 24 uur de prijs en leveren door nauwe banden met de fabrikant ook zeer snel. ook als een andere verhouding of kettingsoort gewenst is.

informatie over AFAM transmissies:

Afam’s technologie wordt aangevraagd door racing teams over de hele wereld. De uitstekende kennis, ontstaan uit talrijke ervaringen in verschillende disciplines, wordt dagelijks in onze productie toegepast.

Afam staat voor transmissie van wereldklasse. Meer dan 25 jaar ervaring op gebied van R&D op GP500 en MotoGP niveau hebben geleid tot een uitgebreide know-how. Afam heeft met meer dan 7.000 referenties waarschijnlijk het grootste aanbod in tandwielen beschikbaar op de aftermarket. Wij proberen passie te creëeren en vragen niet meer dan deze passie met ons te delen


Kettingwielen
Afam’s stalen tandwielen zijn meer dan enkel een vervangproduct. Naast een breed gamma aan alternatieve vertandingen, overstijgt de kwaliteit van een AFAM stalen tandwiel deze van het OE tandwiel. Alle voortandwielen zijn vervaardigd uit gehard staal van superieure kwaliteit voor extreme sterkte en slijtvastbaarheid.


Kettingen
In het gamma Afam kettingen vindt u gemakkelijk een ketting voor elk doel en elke toepassing. Indien u wilt crossen of u wenst een nieuw record te plaatsen op het circuit, kunt u altijd rekenen en vertrouwen op onze technologie en know-how.

Afam heeft een zeer nauwe band met de japanse motorfiets fabrikanten. De relatie tussen enerzijds het produceren van kettingen en anderzijds het vervaardigen van tandwielen zorgt voor een produkt van hogere kwaliteit dan vele andere in termen van duurzaamheid en levensduur

Artikel opgenomen in ons assortiment op dinsdag 03 mei, 2011.


Copyright © 2017 BW Motorparts - Alle prijzen incl. BTW, onder voorbehoud. Producten kunnen afwijken van omschrijving en/of afbeelding.